LG najavio novi Optimus

Bez autora
Aug 23 2011

Optimus Sol, Android telefon srednjeg cenovnog ranga, novi je uređaj iz kompanije LG koji će se na tržištu pojaviti već u septembru. Sol, španka reč za sunce, nazvan je tako zbog mogućnosti ekrana da prikaže jasnu sliku i po jakoj svetlosti, kažu iz kompanije, a radi se o 3,8-inčnom WVGA Ultra AMOLED ekranu.Optimus Sol radi na Androidu 2.3, ima jednojezgarni procesor na 1GHz, i kameru od 5 megapiksela, bez blica. Pripadaće srednjem cenovnog rangu, a ono što će ga izdvajati od konkukrencije, prema rečima čelnog čoveka mobilnog odeljenja kompanije LG, Jong-seok Parka, je AMOLED ekran i činjenica da će ovo biti napristupačniji Android smartfon sa 1GHz procesorom...

LG najavio novi OptimusOptimus Sol, Android telefon srednjeg cenovnog ranga, novi je uređaj iz kompanije LG koji će se na tržištu pojaviti već u septembru.

Sol, španka reč za sunce, nazvan je tako zbog mogućnosti ekrana da prikaže jasnu sliku i po jakoj svetlosti, kažu iz kompanije, a radi se o 3,8-inčnom WVGA Ultra AMOLED ekranu. 

Optimus Sol radi na Androidu 2.3, ima jednojezgarni procesor na 1GHz, i kameru od 5 megapiksela, bez blica.
 
Pripadaće srednjem cenovnog rangu, a ono što će ga izdvajati od konkukrencije, prema rečima čelnog čoveka mobilnog odeljenja kompanije LG, Jong-seok Parka, je AMOLED ekran i činjenica da će ovo biti napristupačniji Android smartfon sa 1GHz procesorom. 

Biće dostupan u tri boje - beloj, crnoj i “boji titanijuma”, a u Evropu bi trebalo da stigne sredinom septembra. 

Dolazak na američko tržište očekuje se nedugo nakon toga. 

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik